L’equip sènior del +Gimdans guanya l’Snow Wonderland d’Andorra

08/02/2024 - 15:25h

El conjunt júnior va aconseguir la quarta plaça de la seva categoria

El passat diumenge els equips de gimnàstica estètica de grup del +Gimdans de Vilafranca es van desplaçar fins a Andorra per prendre part en la tercera edició del trofeu internacional Snow Wonderland.
El conjunt sènior del +Gimdans es va convertir en un dels grans protagonistes de la cita a l’aconseguir el triomf final. Per la seva banda, el júnior, que debutava a la competició, va obtenir una destacada quarta plaça.

Totes les formacions del +Gimdans penedesenc van brillar a la pista executant uns exercicis molt correctes tant en el vessant tècnic com en l’artístic. La participació a l’Snow Wonderland va ser una gran experiència tant esportiva com personal per a les gimnastes del club.

L’Snow Wonderland d’Andorra va reunir 900 esportistes provinents del mateix principat d’Andorra, Espanya, Portugal, Israel i Grècia. La cita andorrana va tenir com a convidada especial Berta Marín, campiona d’Espanya i actual integrant del Club Mabel de Benicarló, un dels millors clubs d’Espanya de l’especialitat.

La presència de gimnastes europees de gran nivell de cinc països diferents atorga més mèrit a la participació i triomf del sènior del +Gimdans, que està vivint una molt bona temporada competitiva.

També et pot interessar

Comentaris