Clàudia Llesuy (Esportiu Penedès) es proclama campiona de Catalunya de Trail sub-18

08/02/2024 - 09:53h

Participarà al campionat d’Espanya

L’Esportiu Penedès continua vivint un inici de 2024 pletòric de resultats. Fins a 7 noves medalles de Catalunya es van aconseguir el passat cap de setmana. Ara ha estat el torn del Campionat de Catalunya de Trail de promoció, on diversos esportistes de l’escola de trail del club hi van competir amb uns resultats excel·lents.

Clàudia Llesuy va vèncer a la categoria sub18 i gràcies al triomf ha obtingut el passaport pel campionat d’Espanya de Trail que es disputarà a Múrcia, mentre que Alba Capell en sub12 i Aitana Soldan en sub10, també es van penjar l’or. A títol individual, el club penedesenc va aconseguir dues medalles de bronze més, una en sub20 per a Joan Fragó i una altra en sub18 per Sam Linares. Aquest darrer també ha estat seleccionat amb Catalunya per a un encontre sub18 que se celebrarà al País Basc.

Per equips, l’Esportiu va ser subcampió en la categoria sub20 gràcies al bon resultat de Fragó i d’Àlex Gàlvez, mentre que en sub16 van ser bronze, amb el duet Ot Ferri i Fèlix Castella.

En clau de pista, dos equips de relleus es van classificar per les properes finals, tant el Sub14 masculí, amb Alejandro Domingo – Isaac Nicolas – Aritz Soria – Arnau Viladoms, com el Sub12 femení, amb Enis Riol – Cloe Salces – Arlet González – Alba Capell. El combinat femení, a més, va signa la millor marca comarcal de sempre.

Per acabar de completar els èxits, es va certificar la millor marca comarcal absoluta a la prova de disc, de mans de Ioana Maria Secara, amb un millor tir de 40.13 metres, a Castellar del Vallès. Per la seva part, tant Xènia Doménech als 3000mll sub16, amb 1’32”66, com Berta Raventós al 400mll sub20, amb 1’03”86, van aconseguir les millors marques de sempre de l’Esportiu Penedès a les seves categories.

També et pot interessar

Comentaris