Calafell-Noia, eliminatòria estrella dels quarts de final de la Copa del Rei al Joan Ortoll

07/02/2024 - 18:01h

El duel obrirà la competició el 7 de març.

L’ermita de Sant Miquel de Segur de Calafell va ser l’escenari del sorteig de la Copa del Rei, que es disputarà entre el 7 i el 10 de març al pavelló Joan Ortoll. El sorteig va ser capriciós i a la ronda de quarts de final els dos equips penedesencs classificats per a la cita d’enguany, Calafell i Noia, s’enfrontaran entre si. Serà un clàssic comarcal que omplirà d’emoció i tensió el Jon Ortoll i que, a més, serà el duel inaugural de la competició (dijous, 7 de març ).

El guanyador del clàssic s’enfrontarà a les semifinals al triomfador de l’eliminatòria Sant Just-PAS Alcoi. A priori, aquesta és la part més assequible del quadre i les possibilitats que un conjunt penedesenc jugui la final són altes.

Per l’altra part del quadre destaca l’enfrontament de quarts de final entre el FC Barcelona i el Reus Deportiu (divendres, 8 de març). El Barça torna a ser favorit per endur-se el triomf i, per tant, el duel serà una autèntica prova de foc per al Reus de Jordi Garcia. El quadre de quarts el completa el partit Voltergà-Igualada, de pronòstic incert. Els dos guanyadors d’aquestes eliminatòries es trobaran a les semifinals del dissabte 9 de març.

El sorteig a l’ermita de Sant Miquel, presentat pel popular periodista Gerard Romero, es va convertir en una gran festa. Un jugador de cadascun dels 8 participants a la Copa va estar present a l’acte. Ara ja només falta que la bola comenci a rodar el proper 7 de març.

També et pot interessar

Comentaris