Torna una nova edició del cros escolar de Sant Ramon de Vilafranca

01/02/2024 - 16:00h

Totes les categories d’edat fins cadets

Una de les cites atlètiques escolars més destacades del calendari anual de Vilafranca ja torna a ser aquí. Diumenge arriba la 38a edició del cros escolar Sant Ramon. El col·legi, l’AMPA i el Club Patí Sant Ramon coŀlaboren per fer possible la prova que, com és habitual, tindrà el seu punt neuràlgic a la plaça Jaume I de Vilafranca.

Les diferents curses, que transitaran pels carrers del barri Gòtic i del barri de les Clotes, estaran repartides per categories. Començaran a les 10 del matí (cadet masculí i femení) i, a partir d’aquí, una matinal farcida d’atletisme que s’allargarà fins més enllà de la 1 del migdia. Infantils, alevins, benjamins, prebenjamins, mainada, baldufes i tortugues.

Els circuits aniran des dels 50 metres de les tortugues fins als 1.800 metres de les categories infantils i cadets. Els tres primers classificats de cada carrera tindran trofeu i la resta de participants, una medalla. En baldufes i tortugues només hi haurà medalles.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar fins 30 minuts abans de l’inici de cada carrera. El cros tornarà a comptar amb la coŀlaboració d’un bon grapat de voluntaris i voluntàries tant del mateix Col·legi Sant Ramon com d’altres entitats i clubs. S’espera la participació de centenars de nens i nenes en una cita obligada per als més petits.

També et pot interessar

Comentaris