El Vendrell serà seu el mes de juny d’una competició d’esport corporatiu i una d’esport familiar

31/01/2024 - 18:00h

Seu de la Catalonia Ranking Games i de la final nacionalde Reptes Esportius

La Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell va ser escenari dimarts de la presentació de la primera edició dels Catalonia Ranking Games, una competició pensada per a la participació del personal d’empreses que vulguin promoure el concepte d’Empresa saludable i fomentar l’activitat física entre les seves plantilles.

La presentació d’aquesta competició va comptar amb la presència de l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez; de la regidora d’Esports, Mariona Figueras; del CEO de Ranking Games, Mario Rigau; del president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), Jaume Domingo; aixó com del secretari de l’associació sense ànim de lucre “Swim for ELA”, Jordi Cervera. Els Catalonia Ranking Games tindran un vessant solidari i recaptaran fons per aquesta associació que promou la qualitat de vida de les persones diagnosticades d’ELA.

La presentació d’aquest esdeveniment va comptar amb la projecció de missatges de suport de personalitats de l’esport com Joan Antoni Samaranch, Ánder Mirambell, Theresa Zabell, Eduard Ingles i Juan Carlos Unzué.

D’altra banda, ahir també es va donar a conèixer que el Vendrell serà seu, el diumenge 30 de juny, d’un altre esdeveniment esportiu: la Final nacional de “Reptes Esportius”, organitzada pels Consells Esportius.

Garantir l’activitat esportiva per a tothom, arreu del territori potenciant la inclusió social i la cohesió és la prioritat dels Consells Esportius de Catalunya i, especialment de l’esport popular. És en aquest marc que se situa el nou programa de Reptes Esportius en Família, incentivat per la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

El nou programa Reptes Esportius en Família engloba participants de diverses franges d’edat, equips mixtos i multitud de reptes esportius amb un vessant lúdic. Les activitats que es practicaran seran adequades a tots els membres dels equips, sense contacte i amb un objectiu clar: promocionar la salut a través de l’esport i potenciar els valors personals i comunitaris.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, va agrair l’organització d’aquests dos esdeveniments esportius al municipi ja que, va dir, s’inscriuen en la línia de treball que s’impulsa també des del Vendrell “per garantir l’accés a l’esport a tothom com a eina clau per a una millor qualitat de vida de la ciutadania”.

També et pot interessar

Comentaris