Vilafranca Activa obre la Botiga al Carrer a tots els comerços de la vila

L’entitat vol continuar ampliant la massa de socis, que actualment és de 160

L’associació de comerciants i professionals Vilafranca Activa ha presentat una nova edició de la Botiga al Carrer, que es farà aquest divendres i dissabte. La novetat d’enguany és que l’associació l’obre a la participació de qualsevol establiment de Vilafranca, que podrà posar la parada davant de la botiga, sempre i quan es compleixin uns requisits previs. L’associació es troba en plena campanya de donar-se a conèixer i divulgar els beneficis que implica formar part de l’entitat, que actualment compta amb 160 associats. A més, una de les línies principals de treball de l’associació és treballar per arribar a tots els barris de Vilafranca i promoure el comerç de proximitat.

Els establiments que es vulguin afegir a la iniciativa podran posar la parada davant de la seva botiga sempre i quan hi hagi un mínim de 4 metres d’amplada. Si això no és possible, Vilafranca Activa buscarà una ubicació adient en zones més espaioses com la plaça de la Vila, la rambla de Sant Francesc o de la Girada, entre d’altres. La reubicació també es farà en el cas que coincideixi amb un espai reservat per al mercat dels dissabtes. La iniciativa preveu superar el nombre de botigues que hi participen habitualment, que els darrers anys se situava entre les 25 i les 30.

La Botiga al Carrer es farà el dia 2 d’11h a 13h i de 17h a 20h, i el 3 començarà una hora abans, a les 10h i el mateix horari la resta del dia.

Vilafranca Activa va començar a caminar cap el mes de setembre de l’any passat i actualment està treballant en l’elaboració d’un calendari d’activitats i campanyes que es duran a terme durant tot l’any. Aquest calendari serà un dels punts que es debatrà en l’assemblea que es durà a terme a mitjan de febrer i que servirà també per constituir la junta de l’associació.

També et pot interessar

Comentaris