El Vendrell torna a ser la capital de la marxa de Catalunya durant el cap de setmana

25/01/2024 - 11:00h

Campionat de Catalunya i novè Gran Premi del Vendrell

Aquest diumenge el Vendrell es tornarà a convertir un any més en la capital catalana de la marxa atlètica. Els barris marítims de Coma-ruga i Sant Salvador seran l’escenari del campionat de Catalunya de Marxa en categoria absoluta, sub-23 (20 km), sub-20 i sub-18 (10 km) i màster (5 km). Igualment, tindrà lloc la novena edició del Gran Premi de Marxa El Vendrell, organitzat pel club Runners El Vendrell en coŀlaboració amb l’ajuntament vendrellenc.

La presentació del campionat i del Gran Premi es va fer dimarts a les pistes d’atletisme Joaquín Geijo, que es van estrenar el passat octubre. El regidor d’Instaŀlacions esportives, Àlex Barrera, i el president de Runners El Vendrell van estar presents a l’acte.

La capital del Baix Penedès aposta des de fa anys de manera oberta per la marxa tant en el vessant popular com en el competitiu. L’any 2019, per exemple, va acollir el campionat d’Espanya de l’especialitat després de 17 anys consecutius sense que cap ciutat catalana en fos la seu.

Les diferents competicions programades començaran a 2/4 de 10 del matí (campionat de Catalunya màster masculí i femení) i s’allargaran tot el matí. El campionat de Catalunya sènior i sub-23 masculí i femení començarà a 2/4 de 12 del migdia.

També et pot interessar

Comentaris