Comença una edició molt especial del Cava Jazz de Guardiola coincidint amb el 25è aniversari del cicle

24/01/2024 - 16:18h

La banda Enma Fernández Band presenta dissabte un espectacle de dues hores

Aquest dissabte, a les 11 de la nit i a la sala d’actes del Centre Recreatiu ‘La Cooperativa’ de Guardiola de Font-rubí arrenca la XXVa edició del cicle Cava Jazz. Una edició molt especial coincidint amb l’efemèride del quart de segle d’un cicle que ja s’ha consolidat al territori per als amants del jazz. El cicle d’enguany constarà de sis actuacions de gener a maig una per cada mes exceptuant el cap de setmana del 25 i 26 de maig que hi haurà doble actuació en dissabte i diumenge.

Els primers

La primera actuació serà dissabte i anirà a càrrec del grup Enma Fernandez Rock&blues. Fernández és un pianista, cantant i director amb una trajectòria molt intensa sobre els escenaris on es mostra com a pur espectacle i no deixa indiferent a ningú. El seu primer projecte, Lewis Enma & The Bcn Fireballs, un tribut a Jerry Lee Lewis, va ser tot un èxit en el que la posada en escena i la interpretació musical i gestual, el van portar a fer més de 100 concerts a l’any. Una sòlida banda amb els millors músics en la que el rhythm’n blues, swing, jazz tradicional i rock’n’roll es donen la mà per tal de mostrar totes les influències que ha tingut al llarg de la seva carrera.

Un espectacle de dues hores en que es podrà gaudir de temes dels artistes dels 40 i 50 amb alguns temes de creació pròpia, amb un estil personal i contundent.

Com ja és habitual hi haurà un pack menú gastronòmic al restaurant Cal Pau Xich amb entrada inclosa per 35€. L’entrada normal per adult serà de 12€, el de tota la temporada per 50€, l’entrada jove per 6€, per jubilats l’entrada valdrà 9 euros i l’abonament de temporada 40. Finalment, els menors de 14 anys tindrà l’entrada gratuïta. Val a dir que en totes les actuacions i pel preu de l’entrada hi ha inclòs una copa de cava i una desgustació gastronòmica.

El cicle s’allargarà fins al mes de maig i el segon concert serà al febrer amb Koko-Jean & The Tonics (24 de febrer). Pel març serà el torn de Los Mambo Jambo Arkestra (23 de març); pel mes d’abril arribaran al Cava Jazz Professor Cunningham and His Old School (27 d’abril) i pel mes de maig les dues actuacions. D’una banda el dissabte a càrrec dels Stromboli Jazz Band (25 de maig) i de l’altra i com a final de festa d’aniversari amb l’actuació de l’EMAP Jazz Band (26 de maig), amb entrada gratuïta i tot seguit una cercavila pels carrers de Guardiola amb vemut popular per tothom amb l’acompanyament de la dixi Stromboli Jazz Band.

També et pot interessar

Comentaris