Les banquetes dels equips penedesencs d’hoquei patins viuen setmanes de rumors i incertesa

24/01/2024 - 13:00h

La marxa de Ferran López del CP Calafell ha obert els moviments

Les diferents banquetes i entrenadors comarcals del món de l’hoquei patins estan vivint uns dies de constants rumors. La confirmació de la marxa de Ferran López del CP Calafell a principis d’aquest mes va obrir un periode d’incertesa que, mica en mica, es va començant a aclarir.

El buit deixat per López al Calafell el cobrirà l’actual seleccionador estatal, el riudebitllenc Guillem Cabestany que s’ha compromès per les tres properes temporades amb el conjunt del Joan Ortoll. Cabestany, però, aterrarà a Calafell després del Mundial 2024 que s’ha de disputar a la ciutat italiana de Novara el proper setembre. El tècnic vol complir el seu darrer compromís amb Espanya després d’haver-se proclamat campió d’Europa l’any passat a Sant Sadurní d’Anoia.

A partir d’aquí, les opcions són moltes. Per substituir Guillem Casbestany a la banqueta de la selecció el més ben posicionat és, a hores d’ara, Pere Varias, l’entrenador del CE Noia. Varias és el segon de Guillem Cabestant al combinat estatal.

En cas de confirmar-se aquesta opció, quedaria lliure la banqueta del club sadurnienc i per ocupar-la ha sonat el nom de l’actual i històric jugador del club, Jordi Bargalló. Seria un home de la casa i un referent del món de l’hoquei patins català i mundial.

Per la seva banda, el fins ara entrenador del CP Calafell Ferran López ha rebut una oferta formal del Cerdanyola que fer-se càrrec del club vallesà la propera temporada. De moment, però, el tècnic encara no ha definit quina serà la seva destinació. Tampoc està clar que passarà amb Jordi Garcia al Reus Deportiu. La discreta temporada dels reusencs està fent sonar els tambors de canvi a la capital del Baix Camp.

També et pot interessar

Comentaris