Gili & Romaní Hot Jazz Cats, aquest diumenge al Musicveu

23/01/2024 - 18:16h

Ricard Gili, trompetista al costat del clarinetista Oriol Romaní oferiran temes de Louis Armstrong, Fletcher Henderson, Duke Ellington, Fats Waller o King Oliver, entre altres

Jazz New Orleans, Dixieland i Swing és el que sonarà al Festival Musicveu aquert diumenge a les 19h de la mà de Gili-Romaní Hot Jazz Cats. Un quintet que sense cap mena de dubte farà les delícies tant dels amants de l’essència del jazz i el swing com als qui els agrada la música en general.

Ricard Gili, director i líder incombustible de la Locomotora Negra durant cinquanta anys, codirigeix aquest quintet al costat del clarinetista Oriol Romaní, reconegut per la seva labor en grups com Barcelona Swing Serenaders, Hot Jazz Cats o els seus duos amb Ignasi Terraza, August Tharrats i Elena Lasco, entre altres.

Jazz clàssic

Gili i Romaní són dos dels músics més reconeguts de l’escena jazz clàssic al nostre país. En aquest magnífic grup, interpreten una música plena de feeling i de swing, i recreen, a la seva manera, una sèrie de temes tradicionals del jazz dels anys 20, 30 i 40 a Nova Orleans, Chicago i Nova York. Destaquen les magnífiques interpretacions de Ricard Gili del gran Louis Armstrong, que no deixen a ningú indiferent.
Una experiència que segur quedarà en la retina de l’espectador durant molt de temps. El quintet el transportarà als inoblidables clubs de Harlem com l’Apollo o el Savoy Ballroom per a oferir temes de Louis Armstrong, Fletcher Henderson, Duke Ellington, Fats Waller o King Oliver entre altres.

En aquesta ocasió actuaran acompanyats de la formació, Federico Mazzanti, piano, Queralt Camps, contrabaix Xavi Hinojosa, bateria. Les entrades es poden adquirir a www.musicveu.cat i a taquilla del Fòrum Berger.

També et pot interessar

Comentaris