Blanca Weber (Esportiu Penedès), cinquena de Catalunya en salt de llargada amb rècord del club

23/01/2024 - 13:30h

Va fer un millor salt de 5.58 metres

L’atleta de l’Esportiu Penedès Blanca Weber va tenir una molt destacada actuació al campionat de Catalunya de pista coberta celebrat el cap de setmana a Sabadell. Weber va obtenir la cinquena plaça absoluta del campionat en salt de llargada i, a més, va batre el rècord del club penedesenc gràcies a un salt de 5.58 metres. Weber es va quedar, només, a 6 centímetres de batre també el rècord absolut comarcal.

L’actuació de Blanca Weber no va ser l’únic èxit de l’Esportiu penedès durant un productiu cap de setmana competitiu. Vicenç Rodríguez amb un millor tir de 13.85m millorava el vell rècord al pes indoor, fins ara en mans de Pere Serveto, fet en una Combinada a Donosti l’any 1988. Vicenç, penedesenc provinent del Lleida Unió Atlètica, es va quedar a set centímetres del seu rècord comarcal. Respecte al Campionat de Catalunya, va acabar certificant la setena posició.

Corrent a l’altre continent, més concretament a un encontre celebrat a Nashville (USA), el jove Pau Valdepeñas guanyava amb 4’21”20 la prova de la Milla indoor, aconseguint el nou rècord comarcal de la distància. Finalment, es va registrar un quart rècord, aquest en l’àmbit comarcal, gràcies a l’actuació de Thomas Fortin. Fortin, sent veterà M35, corria amb 35’27”el Quart de Marató celebrat a Sitges. Aquest crono supera l’anterior de Manel Torres en vint-i-cinc segons i de retruc esborra també el millor registre M35 de Toni Santisteban.

En d’altres bons resultats del cap de setmana, van destacar les medalles de plata de Ciscu Vila (M60) i de Pedro José Aranda (M65) al Campionat de Catalunya de 10km ruta, mentre que als 10km marxa, el bronze català F45 va ser per Teresa Blasco. També als Absoluts indoors, Joan Sella finalitzava novè als 3000mll, mentre que Víctor Lasquibar era sisè sub23 en els 800mll.

També et pot interessar

Comentaris