La Mini 10K de Vilafranca estrenarà nou circuit per la ciutat de 2,1km de llargada

22/01/2024 - 18:00h

La recaptació solidària s’entregarà enguany a l’Associació Ressò

El proper diumenge Vilafranca tornarà a viure una gran jornada atlètica, festiva i solidària gràcies a la tretzena edició de la 10K. A més de la cursa sènior, la cita vilafranquina tindrà la ja tradicional Mini 10K, una cursa popular oberta a famílies amb nens i nenes petits i a participants de totes les edats.

Enguany, des de l’Ajuntament de Vilafranca i Fondistes Penedès s’ha apostat per ampliar el circuit de la Mini, que tindrà 2,1 km i transitarà per diferents espais emblemàtics de la ciutat. L’objectiu és fer-la més visible i, al mateix temps, incrementar el nombre d’inscripcions. El caràcter solidari de la Mini és un dels seus principals trets distintius.

Els diners de la recaptació (2 euros per cada participant) es destinaran de manera íntegra aquesta vegada a l’Associació Ressò i el seu projecte de Rebost Solidari. L’entitat podrà dedicar la quantitat aconseguida a comprar menjar i a cobrir les necessitats alimentàries de les nombroses famílies que atén. A més dels diners de la inscripció, durant la matinal les persones que ho vulguin també tindran la possibilitat de portar aliments. La Mini 10K començarà a les 10 del matí. L’equip de pediatria del CSPAG coŀlabora igualment en l’organització de la cursa per fer realitat diferents tallers interactius i de conscienciació d’hàbits saludables entre els nens i nenes.

La jornada atlètica de Vilafranca també viurà una nova edició de la 10K que, a hores d’ara, ja té inscrits 1.500 atletes. Queden pocs dorsals per tancar les inscripcions. La cursa es disputarà en un circuit de 5 km per l’interior del nucli urbà vilafranquí. S’hauran de completar dues voltes al traçat. Des de l’organització s’avança que enguany hi haurà atletes, tant en categoria masculina com femenina, d’alt nivell. Per altra banda, dissabte al claustre de Sant Francesc es podran recollir els dorsals de la carrera. Aquesta és una altra de les novetats de l’edició d’enguany.

També et pot interessar

Comentaris