El CE Vendrell no jugarà la Copa de la Princesa després de perdre a la pista del Sant Feliu (4-1)

21/01/2024 - 20:05h

Vilafranca-Lloret i Alpicat-Patí Vic seran les semifinals de la competició

Màxima dosi de sorpreses a la darrera jornada de la primera volta a l’OK Lliga que han acabat per confeccionar unes semifinals de la Copa de la Princesa totalment inesperades. A nivell comarcal, el CE Vendrell no estarà, finalment, a la Poliesportiva de Vilafranca els propers 16 i 17 de març. Els vendrellencs depenien d’ells per estar a la Copa. Amb un triomf a la pista del Sant Feliu en tenien prou per segellar la classificació, però han patit un dur correctiu (4-1) i, per tant, no hi haurà clàssic penedesenc.

Tampoc hi serà el Cerdanyola que era el gran candidat si fallava el Vendrell. Els vallesans han perdut a la seva pista enfront el Patí Vic (4-5), en un duel que era una final per estar a la competició. Els osonencs han estat els classificats gràcies a aquesta victòria. El Vic necessitava superar el Cerdanyola a domicili i esperar la derrota del Vendrell, i tot s’ha acabat convertint en realitat. Han passat de quarts abans de la jornada, a segons al final.

Al grup Sud també s’ha produït un altre gran ball i, a més de l’Alpicat que ja tenia el primer lloc a la butxaca, ha estat el Lloret el classificat com a segon. Els de La Selva necessitaven guanyar el seu partit davant el Barça B, cosa que han fet (3-1). A més, requerien dues derrotes dels dos rivals que els precedien a la taula, Palafrugell i Taradell. Semblava gairebé impossible, però el Palafrugell ha perdut amb estridència a la pista del líder Alpicat (7-1) i el Taradell també ha caigut amb contudència a la pista de l’Espanyol (7-3).

Tot plegat ha acabat situant Patí Vic i Lloret a les respectives segones places de la Plata Nord i la Plata Sud al final de la primera volta i, en conseqüència, estaran a la Copa de la Princesa de Vilafranca. Les semifinals de la competició ja estan definides (primer contra segon i segon contra primer).

SEMIFINALS (16 de març)

Vilafranca-Lloret

Alpicat-Patí Vic

FINAL (17 de març)

També et pot interessar

Comentaris