Inesperada eliminació del Noia de la WSE Cup a mans d’un contundent Roller Monza (3-6)

21/01/2024 - 18:27h

L’equip sadurninenc no va tenir opcions de superar els italians

El CE Noia ha dit adeu a les competicions europees. El conjunt sadurninenc va perdre a l’Ateneu el partit de tornada dels vuitens de final de la WSE Cup davant el Roller Monza (3-6) i aquest resultat, sumat al 3-2 de l’anada a terres italianes, va deixar KO el conjunt de Sant Sadurní de la manera més inesperada.

No es preveia senzilla la remuntada enfront l’històric Roller Monza, però el Noia era, sobre el paper, un dels gran candidats al títol de la WSE Cup i l’objectiu era fer valer aquesta teòrica superioritat. A l’hora de la veritat, els italians van ser molt millors i a la mitja part ja tenien gairebé sentenciada l’eliminatòria (1-4). El Noia va tenir les seves opcions després de l’1-1 d’Aleix Esteller (11′), però tot va ser un miratge.

A la represa, els intents del Noia es van traduir en un moment d’esperança amb el 2-4 de Xavi Costa. La reacció penedesenca no va anar gaire més enllà i els italians van acabar arrodonint un triomf molt brillant. El somni europeu del Noia acaba aquí. Després de l’eliminació de la Champions League a la lligueta prèvia i havia moltes esperances de fer alguna cosa gran a la WSE Cup, però el Roller Monza es va encarregat d’esvair l’alegria. Toca esperar a la propera temporada.

Això sí, en un vespre trist també hi va haver un moment de joia. Va arribar amb el debut de Pau Andreu al primer equip en competició europea. La jove promesa, cada dia més realitat, segueix fent passos cap a l’elit.

CE Noia: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló, Iván Morales -cinc inicial- Xavi Costa, Martí Gabarró, Pau Andreu, Xavi Rovira

Roller Monza: Filipo Fongaro, Francisco Bielsa, Matteo Galimberti, Julián Tamborindegui, Matteo Zucchetti -cinc inicial- Carlo Riva, Elia Petrocchi, Gabriele Gavioli, Alessandro Uva

Gols: 0-1 Matteo Galimberti (8′); 1-1 Aleix Esteller (11′); 1-2 Matteo Zucchetti (13′); 1-3 Alessandro Uva (19′); 1-4 Julián Tamborindegui (23′) -descans- 2-4 Xavi Costa (35′); 2-5 Matteo Zucchetti (39′); 2-6 Julián Tamborindegui (45′); 3-6 Iván Morales (49′)

També et pot interessar

Comentaris