La Camerata Penedès interpretarà diumenge la Simfonia La Júpiter de Mozart

La violinista italiana Lorenza Borrani.
18/01/2024 - 12:00h

El concert es farà a l’Auditori Maria Rosa Juncosa a les 7 del vespre

Aquest diumenge 21 de gener, a les 7 del vespre, l’orquestra resident a l’Auditori Maria Rosa Juncosa de Vilafranca del Penedès, la Camerata Penedès, realitzarà el segon concert dintre del primer tram de la temporada d’espectacles professionals.

La carismàtica i inspiradora violinista italiana Lorenza Borrani, concertino de la COE (Chamber Orchestra of Europe), una de les orquestres més reconegudes del món, arribarà a Vilafranca per dirigir la Camerata Penedès i a tocar com a solista.

El concert començarà amb la Simfonia núm. 56 en Do Major de Haydn, una obra que captura l’essència de l’època clàssica i prepara el terreny per a una experiència sonora excepcional: la divertida obra Moz-Art à la Haydn d’Alfred Schnittke, que comptarà amb Lorenza Borrani i Paula Sanz com a violinistes solistes. Una obra de 12 minuts on podrem veure la càrrega humorística dels dos compositors.

Finalment, es clourà amb una obra apoteòsica, l’última simfonia escrita per W. A. Mozart escrita en do Major i anomenada La Júpiter pel seu caràcter triomfal i solemne.

Servei gratuït de bus 
L’Ajuntament de Vilafranca ha habilitat un servei excepcional gratuït de bus d’anada i tornada pel concert de la Camerata Penedès. Aquest servei és una novetat que vol facilitar l’accés del públic a l’Auditori Rosa M. Juncosa, amb un vehicle que farà un recorregut per diversos barris de Vilafranca. El bus farà un sol viatge d’anada i iniciarà el servei tres quarts d’hora abans que comenci l’espectacle a la parada situada al carrer de Baltà de Cela cruïlla amb el carrer de Sant Sadurní. Un cop finalitzada la sessió, hi haurà un viatge de tornada.

També et pot interessar

Comentaris