La Bisbal del Penedès inaugura el seu nou pavelló esportiu amb un cap de setmana d’activitats

18/01/2024 - 11:30h

L’acte formal d’inauguració és diumenge a les 11 del matí

La Bisbal del Penedès inaugura el nou pavelló esportiu aquest cap de setmana amb diverses activitats. Dissabte a partir de les 10 del matí es duran a terme activitats esportives en família, organitzades des del Consell Esportiu del Baix Penedès (les inscripcions van tancar-se el dimecres, però es pot venir a veure com juguen les famílies). 

De les 4 a les 6 de la tarda, es farà una exhibició de bàsquet amb els Orange Stars i, qui ho vulgui, podrà jugar amb ells. De les 6 i fins a 2/4 de 9 del vespre es podrà jugar a tennis taula o veure com juguen dos jugadors bisbalencs -i campions- del Club Tennis Taula Vilafranca, l’Alfredo Juan i el Josep Martínez (Pepitu).  A les 9 del vespre serà el torn d’una classe de ioga amb la Milena Cañas de Mi Ser Bienestar Natural. 

Diumenge a les 11, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; i l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; inauguraran formalment el pavelló. Just a continuació el Ball de Diables de la Bisbal, la Colla Castellera de la Bisbal (Bous) i els Geganters i Grallers de la Societat faran exhibicions de cultura popular i, tot seguit, els bisbalencs Javi i Laura oferiran la seva música. Durant el matí hi haurà inflables esportius per a totes les edats i, a partir de la 1 del migdia, la Joventut Bisbalenca CF presentarà els seus equips. Els actes finalitzaran a les 6 de la tarda amb l’interclub organitzat des del Club de Boxa Albinyana.

Durant tot el cap de setmana es podran fer visites guiades, per grups, a les instal·lacions. Els horaris seran els següents:

-Dissabte, de 9 a 14h i de 16h a 20h. 

-Diumenge, de 16h a 20h.

També et pot interessar

Comentaris