Triomf de la vilafranquina Xènia Benach al meeting de pista coberta d’Antequera

17/01/2024 - 16:30h

Es va imposar a la prova dels 60 metres tanques

L’atleta vilafranquina Xènia Benach ha arrencat el 2024 amb molta força i amb un primer gran resultat que afegeix al seu palmarès. Benach es va imposar el passat cap de setmana a la prova dels 60 metres tanques del meeting indoor d’Antequera.

La vilafranquina es va imposar tant a la carrera de semifinals com a la final. A semifinals va marcar el seu millor crono de la cita (8.13), mentre que a la final va parar el temps amb 8.22. A la final, Benach va superar Catarina Karas (8.39), Sara Tung Maye (8.45), Carmen Sánchez (8.52) i Sheila Prados (8.57). A les semifinals el seu domini va ser més aclaparador. Amb els seus 8.13 va deixar molt enrera Catarina Karas (8.43), Sheila Prados (8.54) i Claudia Rojo (8.61). A Karas i Prados les trobaria després a la final i les tornaria a superar.

Els 8.13 que va marcar a la semifinal signifiquen igualar la millor marca del meeting que tenia Teresa Errandonea des de l’edició de l’any passat. A més de guanyar a la prova dels 60 tanques, la vilafranquina va obtenir el segon premi de millor atleta femenina de la competició.

La propera cita de Xènia Benach és aquest cap de setmana al campionat de Catalunya en pista coberta que es disputa a Sabadell.