El sorteig de la Copa del Rei d’hoquei es farà el 6 de febrer a l’ermita de Sant Miquel de Segur de Calafell

16/01/2024 - 18:30h

El Noia serà cap de sèrie i el Calafell, no

El sorteig de la Copa del Rei d’hoquei patins ja té data. La Real Federación Española de Patinaje (RFEP) ha anunciat que l’acte serà el 6 de febrer a partir de 2/4 de 5 de la tarda a l’ermita de Sant Miquel de Segur de Calafell, un dels elements del patrimoni arquitectònic de Calafell.

La Copa del Rei es jugarà, per segon any consecutiu, al pavelló Joan Ortoll entre el 7 i el 10 de març. Hi participaran FC Barcelona, CE Noia, Sant Just i Voltregà com a caps de sèrie i PAS Alcoi, Igualada, Reus Deportiu i CP Calafell com a no caps de sèrie. En el sorteig de quarts de final és possible un enfrontament penedesenc entre Noia i Calafell.

Els quatre partits dels quarts de final es disputaran el dijous 7 i el divendres 8 de març, les semifinals el dissabte 9 de març i la final, el diumenge 10 de març. El vigent campió és el FC Barcelona que l’any passat va derrotar el Deportivo Liceo a la final per 4-2. Els gallecs, per cert, seran els grans absents de la competició aquest any. Van quedar en vuitena posició al final de la primera volta, però el Calafell, malgrat ser novè, els hi va ocupar la plaça al ser l’equip amifitrió. Serà la primera vegada en els últims 17 anys que el Liceo no disputarà la Copa.

L’any passat, el sorteig de la Copa masculina es va realitzar al Castell de la Santa Creu, mentre que el de la Copa femenina, que també es va organitzar a Calafell, va tenir com escenari el port de Segur de Calafell. L’Ajuntament calafellenc vol aprofitar la publicitat que atorga una competició d’aquestes característiques per donar a conèixer la major part d’elements del municipi.

També et pot interessar

Comentaris