El riudebitllenc Guillem Cabestany serà el nou entrenador del Calafell per la propera temporada

16/01/2024 - 16:20h

Es l’actual seleccionador estatal

La banqueta del Club Patí Calafell està en plena fase de renovació malgrat que encara queda per davant més de la meitat de l’actual campionat 23/24. La decisió de la directiva que encapçala Javi Luna de no renovar l’actual tècnic de l’equip Ferran López de cara a la propera temporada ha provocat que el club hagi treballat ràpid per buscar el recanvi.

El riudebitllenc Guillem Cabestany, actual seleccionador estatal, ha estat l’elegit per cobrir la marxa de Ferran López. Cabestany ha signat per 3 anys i ara faltarà veure si pot combinar les seves dues facetes o haurà de deixar definitivament la selecció espanyola.

Cabestany és un dels entrenadors amb major prestigi dins el panorama internacional. Al llarg de la seva carrera ha dirigit el CE Vendrell, el FC Porto o el Greganze italià a nivell de clubs. Com a seleccionador espanyol acumula un mut d’èxits, el darrer dels quals el campionat d’Europa aconseguit a Sant Sadurní d’Anoia l’any passat.

Per la seva banda, Ferran López ha començat ja a sondejar el mercat buscant una nova banqueta pensant ja en la temporada 24/25. López ha estat l’entrenador que ha portar el CP Calafell al seu millor moment històric tant a nivell estatal com internacional (campionat de la WSE Cup 21/22).

També et pot interessar

Comentaris