Vilafranca tornarà a ser la seu de la Copa de la Princesa d’hoquei patins

15/01/2024 - 12:00h

Es jugarà el 16 i 17 de març a la Poliesportiva

Per segona vegada en les últimes tres temporades Vilafranca serà seu de la Copa de la Princesa. La RFEP ha atorgat al Patí Vilafranca l’organització de la competició que reuneix els dos primers classificats de l’OK Plata Nord i Sud al final de la primera volta i també al millor segon dels dos grups, a més de l’amfitrió, en aquest cas el Patí Vilafranca.

La Copa es disputarà el cap de setmana del 16 i 17 de març, just una setmana després de la Copa del Rei de Calafell. Després de l’èxit organitzatiu i esportiu de la Copa de la Princesa 2022 a la Poliesportiva, Vilafranca tornarà a gaudir d’hoquei d’alt nivell. Fa dos anys, el Patí Vilafranca es va acabar enduent el triomf i enguany tornarà a ser un dels grans favorits.

Els quatre equips classificats es coneixeran de manera definitiva aquest mateix cap de setmana un cop hagi acabat la darrera jornada de la primera volta. L’Alpicat lleidatà i el Patí Vilafranca són, a hores d’ara, els dos conjunts que ja tenen el passaport confirmat .

CE Vendrell, CH Cerdanyola i Patí Vic (OK Plata Nord) i CH Palafrugell i CP Taradell (Ok Plata Sud) són els altres candidats que lluitaran per estar a la Copa 2024. A l’OK Plata Sud, Palafrugell i Taradell estan empatats (21 punts), si bé el conjunt de la Costa Brava té un compromís molt complicat a la pista de l’Alpicat per assegurar-se la seva presència a Vilafranca. Pel que fa a l’OK Plata Nord, el CE Vendrell depén d’ell a la pista del Sant Feliu. Cerdanyola i Patí Vic han d’esperar de manera obligada a una entrebancada dels penedesencs per poder competir per la Copa 2024.

També et pot interessar

Comentaris