Mireia Benito inicia la seva segona temporada al ciclisme professional a les files de l’AG Insurance

10/01/2024 - 11:00h

La primera prova és la Santos Down Under a Austràlia

La ciclista de Llorenç Mireia Benito afronta des de divendres la seva segona temporada al professionalisme a les files de l’equip AG Insurance-Quick Step. Benito disputa la Santos Down Under a Austràlia, la primera prova del calendari World Tour 2024.

La penedesenca competeix a Austràlia en companyia de les belgues Justine Ghekiere i Julie van der Velde i les australianes Sarah Gigante, Ally Wollaston i Anya Louw. És una prova de tres dies que servirà a Benito per rodar-se i començar a agafar la forma pensant en els grans objectius de la temporada, que passen per les clàssiques de primavera, el Tour o el Giro i el campionat d’Espanya.

Mireia Benito buscarà aquest 2024 repetir el títol de campiona d’Espanya de contrarellotge que va aconseguir a San Lorenzo del Escorial o també tornar-se a penjar una medalla de la prova en línia (va ser bronze).

Pel que fa a la Santos Down Under australiana, es tracta d’una carrera de tres dies (Hahndorf-Campbelltown; Glenelg-Stirling i Adelaide-Willunga) amb distàncies que van des dels 93 als 121 km. Benito farà funcions de gregària, però, com és habitual en ella, buscarà alguna escapada per tractar d’aconseguir la que seria primera victòria d’etapa al World Tour.

Un cop hagi completat la Santos Down Under, la penedesenca no té definit el calendari immediat. La direcció de l’AG Insurance-Quick Step treballa dia a dia i no fixa els equips titulars en cadascuna de les proves fins a la setmana anterior. A més llarg termini, Benito pensa en Tour o Giro amb l’objectiu de deixar enrera el mal regust que li va deixar la seva primera participació al Tour l’any passat, quan va caure a la primera etapa i es va haver de retirar.

També et pot interessar

Comentaris