Isidro Barrado, l'”speaker” del FC Vilafranca, torna al municipal després de mesos d’absència

08/01/2024 - 16:17h

Està superant una greu malaltia

El municipal de Vilafranca ha recuperat les últimes dues jornades un dels seus personatges més estimats. Es tracta de l’”speaker” Isidro Barrado que s’està recuperant d’una greu malaltia que pateix des del passat estiu. Barrado porta molts anys sent la veu del municipal vilafranquí. Els gols, les aliniacions o les benvingudes que fa als equips rivals formen part de l’imaginari col.lectiu dels aficionats quadribarrats.
Barrado encara està lluny de la seva recuperació total, però tal i com explica ell mateix “estic amb ganes i amb l’ajuda que tinc a casa i la que tinc aquí al municipal, espero poder estar al màxim de les meves forces en els propers mesos”.

De moment, diumenge passat davant el Mollerussa, va tenir l’oportunitat de cantar dos gols del seu equip de l’ànima i desitjar un bon any a tothom, tant juagdors com aficionats i seguidors del Vilafranca i del Mollerussa. I en el moment de començar a deixar enrera uns mesos molt complicats, un agraïment i un record a una persona molt vinculada a l’esport comarcal. “Gràcies al Tito Boada per tot el que ha fet per mi en aquest últim mig any tant difícil de superar”, assenyala.

També et pot interessar

Comentaris