El Noia guanya el Liceo i el deixa sense poder participar a la Copa del Rei de Calafell

07/01/2024 - 19:21h

Els sadurninencs acaben la primera volta en segona posició

La Copa del Rei de Calafell tindrà una baixa històrica en la seva nòmina de vuit participants. El Deportivo Liceo no estarà al Joan Ortoll per defensar el seu subcampionat de l’any passat i s’ho haurà de mirar tot des de Galícia. El Liceo ha perdut avui al pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia (3-1) i ha acabat la primera volta en vuitena posició de l’OK Lliga. Aquesta plaça, en principi, li hauria atorgat la darrera plaça disponible (es classifiquen els vuit primers), però el Calafell ha finalitzat just per darrera (novè) i al ser l’amfitrió de la competició, ja tenia plaça assegurada.

D’aquesta manera estaran al Joan Ortoll per participar a la Copa del Rei, FC Barcelona, CE Noia, Sant Just, Voltregà, PAS Alcoi, Reus Deportiu, Igualada i Calafell. Barça, Noia, Sant Just i Voltregà seran els quatre caps de sèrie de la competició. El Sant Just s’ha convertit en la gran revelació de la temporada i haver acabat la primera volta en la tercera posició de la taula, és una de les grans fites dels darrers anys de l’hoquei català. La lliga, per cert, està resultant sorprenent amb el mal paper del Deportivo Liceo, un club amb creixents problemes econòmics i amb un Reus Deportiu molt lluny de les seves millors prestacions.

Capítol a part mereix el CE Noia. Els de Sant Sadurní, després del seu triomf davant el Liceo, han finalitzat la primera volta en segona posició amb 8 punts d’avantatge sobre Sant Just i Voltgerà (28-20). El FC Barcelona és, a hores d’ara, inabastable, però si els de Pere Varias són capaços de mantenir el nivell poden viure una temporada memorable. LLuitar pel títol de lliga o, com a mínim, arribar a la disputa de la gran final és un objectiu perfectament assumible pels penedesencs.

També et pot interessar

Comentaris