Tamara González seguirà liderant el nou projecte dels Xicots de Vilafranca dues temporades més

18/12/2023 - 10:02h

Gerard Ametllé i Marc Alvares seran el president i vicepresident de la colla i Mireia Mata la sots cap de colla

El passat divendres els Xicots de Vilafranca van celebrar l’assemblea anual a la seva seu a Cal Noi-Noi. L’assemblea és va iniciar amb la valoració tècnica i social de la temporada 2023, fent una valoració positiva de tots els objectius marcats a principis d’any. La junta actual va presentar el balanç de comptes que va ser aprovat pels socis i sòcies de la colla castellera Vilafranquina.

En acabar i tal com marquen els estatuts, és va presentar un nou projecte per les temporades 2024/2025. Continuaran liderant com a cap de colla Tamara Gonzalez, sots cap de colla Mireia Mata i pel que fa la part social en Gerard Ametllé com a president i la incorporació del Marc Alvares com a Vicepresident de l’entitat.

La part tècnica té com a objectiu seguir potenciant els i les joves de la colla i treballar activament en generar recursos a nivell de tronc, canalla i pinya per ampliar la seva gamma de castells i reafirmar-se en els castells de 8 per poder-los portar a plaça el més aviat possible. També centraran energies en potenciar els assaigs de dimecres, i treballaran activament des dels inicis en els assaig de torres i pilars.

Per part de la social, els objectius principals passaran per fer créixer la marca Xicots de Vilafranca i ampliar el nombre de camises i la visibilitat de la colla dins i fora de la comarca. El nou projecte va ser escollit per unanimitat dels socis i sòcies presents a l’assemblea anual.

La junta tècnica i social potenciaran l’eslògan del projecte #SOMADN que enguany li sumaran: ‘’Amb més ADN que mai’’, creant així una marca d’identitat i valors pel projecte presentat. Un equip renovat, amb molta il·lusió pels reptes que tenen per davant i amb un total de 47 persones entre caps d’àrea i col·laboradors que treballaran per fer els Xicots més grans encara.

Els assaigs de canalla i joves s’iniciaran el proper 19 de Gener.

També et pot interessar

Comentaris