220 patinadors i patinadores de 22 clubs participen a la 15a edició del Trofeu del Vi

13/12/2023 - 14:00h

L’organitza anualment el Club Patí Sant Ramon

El passat cap de setmana es va celebrar al Pavelló Municipal d’hoquei de Vilafranca la 15a edició del Trofeu del Vi organitzada per la secció de Patinatge del Club Patí Sant Ramon.

Durant tres dies van passar per la pista fins a 220 patinadors i patinadores de fins a 22 clubs: CP Berguedà, AESN Canyelles, CPA Castellar del Vallès, CP Espluartistic, CPA Esplugues, CPA Girona, CP Manlleu, CPA Masquefa, CP Matadepera, CPA Mollerussa Pla d’Urgell, CPA Monjos, CP Montbrió, CP Montskate, EPA Sant Cugat, CPA Sant Joan Despí, Col·legi Sant Josep, CPA Sant Julià de Vilatorta, CP Sant Quirze, PA Tordera, CE Torrelavit, CE Vendrell i el Club Patí Sant Ramon.

La competició es va organitzar en tres jornades per l’alta rebuda per part dels clubs pel que fa a inscripcions. El trofeu va començar el divendres al vespre amb l’obertura oficial i la competició de les més petites del club i els nivells no federats. El dissabte es va destinar als nivells de promoció i formació del rànquing de la Federació Catalana de Patinatge (de l’1 al 7). El diumenge va seguir amb els nivells d’avançat (del 8 al 10) , i les parelles d’artístic durant el matí.

Cal destacar la participació de fins a 4 parelles d’artístic de nivell català i nacional. Una modalitat minoritària dins el patinatge català, fent que tots els clubs estiguessin molt agraïts per la iniciativa i valentia de fomentar aquesta modalitat. El Club Patí Sant Ramon va aconseguir 22 medalles repartides en gairebé totes les categories de competició.

També et pot interessar

Comentaris