A la venda les entrades pel concert de Sant Esteve de la Polifònica

12/12/2023 - 12:00h

L’Auditori Maria Rosa Juncosa de Vilafranca acollirà el tradicional concert amb el qual l’entitat tancarà els actes del seu 75è aniversari

El proper dia 26 de desembre a les 19h a l’Auditori Maria Rosa Juncosa tindrà lloc el concert de Sant Esteve de la Polifònica, amb el qual es clou el 75è aniversari de l’entitat. Ja es poden adquirir entrades al preu de 15 € als establiments Llibreria La Cultural (carrer Sant Joan 12), Òptica Lacortset (carrer de la Cort 17), Tintoreria Juncosa (carrer La Parellada, 61) i Torrons Garcia Sirvent (carrer del Carme, 3).

La primera part del programa inclou cançons de Palestrina, Monteverdi, Ravenscroft, Lamote de Grignon, Morera, Pérez Moya, Brotons i Vila, sobre la temàtica de l’aigua i del vi. La segona part consta de cançons de Nadal, amb una selecció de noves composicions i d’algunes de les nadales més emblemàtiques de la història de la coral.

Al capdavant del concert hi haurà els dos joves vilafranquins Gerard Morató Vinyes al piano i Miquel Villalba Castells a la direcció.

D’altra banda des d’aquesta setmana es pot visitar l’exposició virtual 75 anys de la Polifònica de Vilafranca, on s’hi poden veure els moments més representatius de la trajectòria del cor, ordenats per dècades. Només cal entrar a polifonicavilafranca.cat i es trobaran tot d’imatges i records d’aquests setanta-cinc anys.

També et pot interessar

Comentaris