L’Atlètic Vilafranca presenta els seus 53 equips en un acte multitudinari a l’estadi municipal

05/12/2023 - 19:00h

El club ja té més de 700 jugadors i jugadores

El municipal vilafranquí es va omplir com mai amb motiu de l’acte de presentació dels 53 equips que enguany té competint l’Atlètic Vilafranca. El club es troba immers en un continuat procés de creixement que va quedar ben palès en l’acte de presentació que en les últimes temporades s’ha convertit en la referència anual de l’entitat.

La presentació es va fer al capvespre per donar més força a l’espectacle de llum i color que va preparar la directiva atlètica. Tots els equips van anar desfilant per la gespa fins a situar-se al mig de la gespa i omplir-la.

Enguany, a més de tenir 53 equips de totes les categories, els respectius primers equips del club, el masculí i el femení, estan vivint una campanya especial. El conjunt masculí de Parxi Atsarà està competint per primera vegada a la història a Primera Catalana després del seu brillant ascens aconseguit el passat estiu. Per la seva banda, el sènior femení ha tornat a la competició federada i lluita a Segona Divisió per intentar recuperar el terreny perdut.

També et pot interessar

Comentaris