El sadurninenc Sergi Aragonès es postula com a substitut de Pau Bargalló al FC Barcelona

05/12/2023 - 16:15h

Bargalló fitxarà pel Benfica la propera temporada

El “mercato” de l’OK Lliga comença a sonar amb força pensant ja en la propera temporada 24/25 malgrat que la present campanya només ha cobert un terç de la lliga regular. Els principals moviments es produirien al FC Barcelona i el nom de dos jugadors sadurninencs estan damunt de la taula.

Per una banda es dona per segura la marxa de Pau Bargalló al Benfica. Si es confirma l’oferta que li va fer el club portuguès fa uns mesos, la marxa del de Sant Sadurní d’Anoia a Lisboa seria gairebé inevitable. Amb ell també farien el salt del FC Barcelona al Benfica el portuguès Joao Rodrigues i l’entrenador, Edu Castro.

Per cobrir la important baixa de Pau Bargalló, el “mercato” situa el també sadurninenc Sergi Aragonès al Palau Blaugrana. Curiosament, Aragonès ja va ser en el seu dia jugador del Benfica i, des de la passada temporada, milita al Reus Deportiu. Seria un moviment de peces molt rellevant dins el panorama de l’OK Lliga. Queda molta temporada per endavant i poden passar encara un munt de circumstàncies, però el relleu sadurninenc al FC Barcelona està agafant cos.

També et pot interessar

Comentaris