El Vòlei Vilafranca presenta els seus 16 equips de l’actual temporada 23/24

30/11/2023 - 17:00h

El club té 180 jugadors i jugadores

Jornada intensa la viscuda pel Club Vòlei Vilafranca amb l’acte formal de presentació dels 16 equips de la present temporada 23/24 que es va fer coincidir amb els dos duels de lliga dels dos sèniors de l’entitat.

La presentació es va fer just acabat el duel del sènior femení verd (que va guanyar 3-0 davant l’Orlandai). Els 16 equips van desfilar per la pista amb els seus 180 jugadors i jugadores. El moment més emocionant, però, es va viure durant l’esment i definició dels valors que representen al Vòlei Vilafranca, per part d’un o una representant de cada un dels 16 equips.

Seguidament, el sènior femení negre, amb l’objectiu d’entrar a la fase d’ascens de quarta divisió catalana, s’enfrontava al líder Elisabeth Salou. Els dos equips arribaven empatats a 15 punts a la classificació, i es disputaven la tercera plaça del grup, i seguir mantenint-se a només una victòria d’atrapar el liderat. El Vòlei Vilafranca es va imposar per 3-1 i l’equip queda situat a la tercera plaça a una victòria del Mallafré i del CV Cubelles.

També et pot interessar

Comentaris