Ignasi Pellisa i Oriol Domingo guanyen el XXIX Concurs de fotografia dels Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix

Imatge guanyadora de la modalitat dedicada a la Matinal, obra d’Oriol Domingo
29/11/2023 - 14:00h

Els dos són membres de l’Associació Fotogràfica de Moja i repeteixen premi de l’any passat

Dos membres de l’Associació Fotogràfica de Moja (AFM), Ignasi Pellisa i Oriol Domingo, han tornat a guanyar el Concurs de fotografia dels Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix, que aquest 2023 arribava a la seva 29a edició, emmarcada dins el programa ‘Viu el parc’. Pellisa aconseguia de nou el primer premi de l’apartat genèric dedicat a premiar imatges captades de qualsevol aspecte del parc; mentre que Domingo repetia com a guanyador del primer premi en la modalitat de la Matinal.

L’acte de lliurament de premis tenia lloc divendres al vespre a la sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernández Jurado, de Castelldefels. Al concurs s’hi van presentar una quarantena de participants, amb unes 70 obres. Una mostra de les imatges es poden veure exposades a la mateixa sala de Castelldefels i en els propers mesos l’exposició s’anirà instal·lant en equipaments dels municipis dels parcs de manera itinerant.

Ignasi Pellisa guanyava el primer premi en la modalitat dedicada a qualsevol aspecte dels parcs per una fotografia captada a l’interior de l’església de Sant Miquel del Conjunt d’Olèrdola. S’hi veu l’entrada de llum en un dels arcs interiors de l’església. En la modalitat de qualsevol instantània dels actes de la Matinal dels parcs, Oriol Domingo guanyava captant un moment en què destaca l’expressió d’un nen jugant a un joc tradicional d’habilitat.

El tercer premi era per a Ignasi Pellisa, que rebia aquest reconeixement pel detall d’una mà manipulant una baldufa. El concurs l’organitzen conjuntament la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Castelldefels amb el Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels.

També et pot interessar

Comentaris