Es presenta la tercera edició del torneig solidari de Serveis Mèdics Penedès que es jugarà al Vendrell

29/11/2023 - 10:20h

Vendrell, Calafell, Noia i Igualada hi participaran

El 23 de desembre el pavelló Quim Tomàs del Vendrell acollirà la tercera edició del torneig solidari de Serveis Mèdics Penedès. CE Noia, CP Calafell, Igualada HC i CE Vendrell seran els quatre conjunts de la vegueria que enguany participaran a la cita solidària.La presentació i el sorteig dels emparellaments de les semifinals es van fer dimecres a la seu de Serveis Mèdics Penedès del Vendrell amb l’assistència representants dels quatre clubs i de l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez.

També es van fer públiques les entitats que rebran les aportacions solidàries d’aquest any. Seran Creu Roja i Els Nens del Vendrell, una colla castellera que des de fa anys desenvolupa el programa d’assistpencia social “Fem Pinya”. Com és habitual, es posaran a venda bulletes de cinc euros per entrar en el sorteig de diversos lots i es podran fer aportacions de menjar i joguines el dia del torneig al mateix pavelló Quim Tomàs.

A nivell esportiu, els emparellaments de les semifinals van ser Noia-Calafell (3/4 de 6 de la tarda) per una banda i Vendrell-Igualada (7 de la tarda) per l’altra. Els dos guanyadors es trobaran a la final prevista per 1/4 de 9 del vespre del dia 23.

L’alcalde del Vendrell Kenneth Martínez es va mostrar molt satisfet de poder acollir al Quim Tomàs el torneig d’aquest any i es va felicitar que Creu Roja i Els Nens del Vendrell siguin les entitats beneficiàries. Per la seva banda, Josep Pañella, director de Serveis Mèdics Penedès, va recordar els presidents de club que van iniciar el projecte el 2019 i va valorar haver arribat a la tercera edició.

També et pot interessar

Comentaris