Doble triomf de l’Esportiu Penedès a l’edició número 100 de la mítica Jean Bouin

27/11/2023 - 17:00h

Alba Capell en la cursa dels atletes de 2014 i Valèria Navarrete en la de 2015

La tradicional Jean Bouin, gran premi ciutat de Barcelona, arribava a la xifra de les 100 edicions i ha entrat així en el selecte club de les curses centenaries del món. Aquesta vegada, els èxits pels atletes de l’Esportiu Penedès van arribar a les curses de Promoció i en les categories pels més petits.

A la cursa 2014 la primera posició va ser per Alba Capell, qui va impossar un ritme fortíssim que la va portar en solitari cap a la meta, mentre que en 2015, arribaria el triomf de Valèria Navarrete, decidit al darrer sospir en avançar a la nena que encapçalava la cursa. I anècdoticament, una tercera atleta, en aquest cas Júlia Viladoms, encapçalava la seva cursa. En el cas de la Júlia va ser a la cursa minis no competitiva, on els nens de 2019 i posteriors podien córrer de la ma d’un familiar.

Amb aquestes, ja sumen vint-i-cinc les vegades que un/a atleta del Penedès o d’un club local han guanyat la Jean Bouin en els seus 100 anys d’història. Cal afegir altres bons resultats d’enguany, com ara la Júlia Irurtia, qui va aconseguir una excel·lent tercera posició a la cursa Aleví 2014, mentre que Laura Sánchez va ser vuitena absoluta en la 5K amb 18’20”, Albert Moreno va ser 10è en la cursa Infantil 2012, idèntic resultat al de Ciscu Vila en la categoria màster. Mireia Pons va ser 11a en la general de la 10K, amb 37’50”, Arnau Viladoms va ser 15è i Keren Capell 17a, en Infantil i Cadet respectivament. A la 5K també hi va participar el veterà Toni Santisteban, qui segueix recopilant curses centenaries per tot els racons del món.

També et pot interessar

Comentaris