Vendrell, Calafell, Noia i la novetat de l’Igualada, a la tercera edició del torneig solidari de Serveis Mèdics Penedès

22/11/2023 - 18:00h

El Patí Vilafranca ha renunciat enguany a participar-hi

El proper dimarts a 2/4 de 8 del vespre es presenta al Portal del Pardo del Vendrell la tercera edició del torneig solidari de Serveis Mèdics Penedès. El torneig es jugarà el 23 de desembre al pavelló Quim Tomàs del Vendrell i hi participaran CP Calafell, CE Noia, CE Vendrell i, finalment, l’Igualada HC. Els anoiencs substituiran en el cartell de participants al Patí Vilafranca que enguany ha decidit renunciar.

Com és habitual, el torneig tindrà un marcat caràcter solidari amb la recaptació destinada a una entitat de Tercer Sector. A la presentació de dimarts es farà públic el nom de l’entitat que enguany ha estat seleccionada per rebre els fons econòmics i l’ajut material. En el mateix acte es procedirà al sorteig dels emparellaments entre els quatre participants.

El Vendrell és la seu d’aquesta tercera edició després que les dues primeres es fessin a l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia i la Poliesportiva de Vilafranca. Entre la primera (2019) i la segona (2022) hi va haver un forat de dos anys a causa de la pandèmia. De cara a l’any que ve, l’escenari del torneig serà Calafell seguint la rotació que apliquen els organitzadors de la cita.

També et pot interessar

Comentaris