Més concerts, nous espais i noves activitats a la 10a edició del Musicveu

22/11/2023 - 13:45h

Avui s’ha donat a conèixer la programació del festival solidari que constarà de 16 activitats i que enguany destinarà els beneficis per la investigació de l’ELA

La desena edició del festival solidari Musicveu ha presentat aquest dimecres tot el cartell que s’extendrà del 14 de gener al 22 de juliol del 2024 amb un total de 16 activitats. Set mesos mantenint el segell solidari i programant espectacles de nivell top que inclourà diferents estils artístics en escenaris d’arreu de la Vegueria Penedès. En aquest sentit si l’any passat el festival ja va tenir cabuda al Garraf enguany s’amplia fins a l’Anoia reafirmant el sentiment de territori, segell que ha tingut sempre present la Fundació Pinnae, organitzadora d’aquest festival que ja s’ha fet un espai a la Vegueria.

Catorze concerts, un monòleg i un sopar solidari ompliran set mesos de cultura en una oferta única per als amants de les arts escèniques en directe. En aquesta edició hi passaran artistes de la talla d’Andrea Motis i Josep Traver, Rafa Sánchez, Judit Nedermann, Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves, Manu Guix i Elena Gadel, Clarence Bekker Band, Les Anxovetes, tributs a Queen i Supertramp, Tomeu Penya, Men in Swing, Gili & Romaní Hot Jazz Cats i Txabi Franquesa.

En aquesta edició la diversitat dels escenaris permetrà encabir propostes musicals per un públic més ampli i seran el Fòrum Berger Balaguer i el Teatre Casal de Vilafranca, l’Hotel Boutique Font de la Canya d’Avinyonet del Penedès, Cava Rovellats de la Bleda, la Masia Torreblanda a Olèrdola, Cordorníu de Sant Sadurní d’Anoia, Celler Llopart de Subirats, el museu de l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú, i com a nous espais, Jean Leon de Torrelavit, Can Ràfols dels Caus d’Avinyó Nou, Oriol Rossell de Sant Marçal, el Teatre Municipal Ateneu d’Igualada i La Bòbila de Sant Pere de Ribes.

Un any més es continuarà oferint en algunes de les activitats la possibilitat de realitzar visites als cellers, fer un Musictast o continuar la vetllada amb un sopar després del concert permetent així gaudir al màxim dels magnífics entorns on tindran lloc els concerts.

Aquesta desena edició del festival solidari Musicveu es destinaran els beneficis a les entitats Miquel Valls, Fundació Catalana d’Ela i CatELA per a la investigació de la malaltia de l’ELA. El festival preten ser un nou pont per aconseguir el màxim impacte i difusió al territori per tal de recaptar fons destinats a l’entitat beneficiària.

El preu de les diferents activitats vol ser accessible per la majoria de persones gràcies a la col·laboració de diversos patrocinadors i de la gestió de la Fundació Pinnae, entitat sense afany de lucre que organitza el festival. De fet, des d’avui ja són a la venda les entrada a traves del web www.musicveu.cat i també de manera presencial a la taquilla de l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer. En aquest mateix web es poden consultar en detall tots els espectacles amb els seus dies, espais i horaris corresponents.

A l’acte de presentació d’aquest dimecres hi han assistit el director de la Fundació Pinnae, Joan Molero, la representant de l’acció social beneficiada de l’ELA, Anna Rigola i la cantant, actriu i logopeda, Nina en la seva condició de madrina del festival.

A la presentació també s’ha donat a conèixer una nova acció per recaptar fons per l’ELA. Amb la col·laboració de Cava Rovellats s’ha creat una ampolla de cava brut de la qual se n’han fet un tiratge de 5.000 ampolles que es podrà adquirir de forma presència a la Taverna Inzòlia de Vilafranca i també a la mateixa cava.

També et pot interessar

Comentaris