El Club Patí Sant Ramon estrena patrocinador principal i nou disseny de la samarreta

22/11/2023 - 08:38h

Els vilafranquins inicien una etapa de canvis

Per primera vegada a la història, el Club Patí Sant Ramon té un patrocinador principal que dona nom oficial a l’equip. Joieria Moner ha apostat pel projecte quadribarrat i, des d’aquesta mateixa setmana, llueix com a marca identificava del conjunt vilafranquí i compartirà el seu nom amb el del club als partits oficials i classificacions de la Federació Catalana de Patinatge (Fecapa)

A més, en el duel enfront el líder Barberà disputat a la Poliesportiva vilafranquina aquest darrer cap ds setmana (2-2), el CP Sant Ramon va estrenar el nou disseny de l’uniforme amb les barres vermelles hortizontals més marcades que no pas en la darrera versió. La nova imatge atorga més força a la combinació dels colors vermell i groc del club penedesenc.

La presentació del nou patrocinador es va dur a terme a la sala d’actes de l’escola Sant Ramon amb una nodrida presència de públic. A més, abans del duel davant el Barberà, hi va haver sacada d’honor per part dels rectors de la nova marca comercial del club groc-i-vermell.

El club està vivint una etapa de canvis en aquest últim mes. Fa poc més de quinze dies, Bernard Gutiérrez va accedir oficialment a la presidència a l’assemblea de socis que es va convocar per a l’ocasió. Gutiérrez ha agafat el relleu de l’històric Pere Catasús que va decidir fer un pas al costat després de 14 anys al capdavant de l’entitat

També et pot interessar

Comentaris