Els Castellers de Vilafranca actuen al Ángel de la Independencia

20/11/2023 - 11:29h

Els de la camisa verda hi han descarregat el 5d7, el 4d8, el 4d7 amb agulla, el 7d7 i el vano de 5

Els Castellers de Vilafranca ja han començat a fer les primeres actuacions a Mèxic, en el marc del viatge que posa el punt i final a la celebració del 75è aniversari de la colla. Després que 200 castellers i castelleres arribessin a Ciutat de Mèxic entre dijous i divendres al vespre, dissabte tota la colla es va desplaçar fins a l’estat de Querétaro, per actuar a les caves Freixenet México, a la localitat de Ezequiel Montes. Allà, hi van descarregar el 5 de 7, el 4 de 8, el 3 de 7 net, la torre de 7 i el vano de 5.

Després d’aquesta primera actuació, avui diumenge els Castellers de Vilafranca han actuat en un dels indrets més emblemàtics de Ciutat de Mèxic: el Ángel de la Independencia. Una actuació que ha reunit molts veïns i veïnes de la capital del país i també de catalans que viuen allà. Els de Cal Figator hi han descarregat el 5 de 7, el 4 de 8, el 4 de 7 amb agulla, el 7 de 7 i el vano 5.

Aquest diumenge a la tarda, la gira continua amb l’actuació al Monumento a la Revolución i demà, dilluns, la colla es traslladarà a Teotihuacan per actuar a les piràmides del Sol i la Lluna, el que de ben segur es converteix en una de les postals del viatge. 

Fotos: Castellers de Vilafranca

També et pot interessar

Comentaris