La vilafranquina Naima Ait-Alibou, campiona d’Espanya de cros per equips amb el Playas de Castellón

20/11/2023 - 12:30h

El també vilafranquí Ibrahim Chakir, subcampió amb l’Atletismo Bikila

Dos atletes vilafranquins han triomfat aquest cap de setmana al campionat d’espanya de cros per equips que s’ha disputat a Valonsadero (Sòria). Naima Ait-Alibou s’ha proclamat campiona d’Espanya per equips formant part del Playas de Castellón. La vilafranquina va ocupar la 27a plaça a nivell individual marcant un temps de 32.23 en els 8’8km del recorregut i amb la suma de les posicions de les seves companyes, l’equip es va proclamar campió estatal.

Al costat de la vilafranquina al Playas de Castellón hi van ser Likina Amebaw, Cristina Espejo, Blanca Fernández, Laura Santos i Ana Patricia Campos. Naima Ait-Alibou afegeix aquest títol per equips al seu palmarès particular. El passat mes de febrer d’aquest mateix any va participar per primera vegada al mundial de cros (va quedar 45a).

Per la seva banda, el també vilafranquí Ibrahim Chakir es va proclamar subcampió d’Espanya per equips formant part del Atletismo Bikila. Chakir va ocupar la vuitena plaça a nivell individual amb un temps de 26.35 en el circuit de 8,8 km i va acabar sent el segon millor classificat de la seva formació per darrera de Nasim Hassaous. L’Atletismo Bikila va ser segon per darrera de l’omnipresent Playas de Castellón que en categoria masculina també es va proclamar campió estatal.

També et pot interessar

Comentaris