Abril Rodríguez (CF La Granada), màxima golejadora de Primera Divisió femenina

15/11/2023 - 15:00h

Ha marcat 13 gols en 10 partits de lliga que ha disputat

La jugadora del CF La Granada Abril Rodríguez continua sense tocar sostre i ja s’ha convertit en la màxima golejadora de Primera Divisió femenina. Diumenge passat davant la Fundació Terrassa (4-3)
va signar dues noves dianes i ja n’acumula 13 a la lliga.

Supera en el llistat de golejadores de la categoria Dana Yazbeck (FC Barcelona), Ainhoa Castillo (Can Parellada), Olalla Egea (Ribes), Laia Palomeras (UE Figueres)i Àlex Alcaide (CE Europa), les quatre amb 10.
Rodríguez va aterrar al conjunt grana, com la resta de companyes, la passada temporada després de la refundació de l’equip femení del club. A la lliga de Segona Divisió es va convertir en una màquina de marcar i va acabar el campionat amb 51 gols.

La seva clarividència davant la porteria rival va ser fonamental l’any passat per certificar el salt de categoria i aquesta campanya 23/24 pot tornar a ser l’argument principal de la formació per garantir la permanència a Primera Divisió.

Cal tenir en compte que la penedesenca s’ha distanciat de manera remarcable de les seves immediates perseguidores al llista de màximes realitzadores, si bé ha disputat entre 1 i 2 partits més que la resta. Els 64 gols que porta acumulats en les dues temporades de competició vestida de grana la converteixen en la principal referència atacant de la comarca i del conjunt de Catalunya.

També et pot interessar

Comentaris