Calafell endegarà una nova campanya de bons per a l’activació del comerç local

Imatge promocional de la campanya (Foto: Ajuntament de Calafell)
15/11/2023 - 09:45h

Es farà des d’aquest divendres, dia 17, fins al 27 de novembre i per cada sol·licitant es podran descarregar 4 bons per un descompte de 10 euros per 30 de compra

La nova campanya de bons per a promocionar les compres al comerç de Calafell es desenvoluparà entre aquest divendres, dia 17, i el 27 de novembre. El mateix divendres 17 podran descarregar-se ja els bons, fins a un total de 4 per persona. Cadascun dona 10 euros de descompte per cada 30 de compres. Hi ha un espai web habilitat per a fer la descàrrega, on es pot trobar, a més, el llistat d’establiments participants.

L’Ajuntament de Calafell hi destinarà 100.000 euros. Comptant que els bons generen el triple del seu import, el retorn que tindrà el comerç local serà de 300.000 euros.

És la quarta campanya de bons que se celebra el municipi. La iniciativa es va posar en marxa per a pal·liar els efectes de la pandèmia en l’economia local. Però ha esdevingut un factor important per millorar l’activitat comercial, especialment en dates que hi eren poc propícies.

Per exemple, el novembre de 2022, l’última campanya realitzada va convertir les dates de menys vendes de tot l’any en una facturació equivalent a la d’un mes de juny. És a dir, de ser la pitjor època de la temporada baixa va passar a tenir resultats propis de la temporada alta.

Enguany, es busca consolidar definitivament la reactivació econòmica després de la pandèmia i revertir els efectes de la nova situació de dificultat produïda per la guerra a l’est d’Europa i la crisi inflacionista. “Aquesta no és l’única campanya que estem tirant endavant per donar suport al comerç, però sí la més directa, planera i eficaç”, diu l’alcalde, Ramon Ferré.

En aquest sentit, l’objectiu dels bons és triple: fomentar el consum als establiments de Calafell, augmentar els ingressos dels establiments adherits i aprofitar l’avinentesa per una campanya de promoció dels establiments, serveis i productes.

També et pot interessar

Comentaris