La Mitja Marató Espirall-Vilafranca ja té confirmats gairebé 2 mil participants

14/11/2023 - 13:02h

Les incripcions per la Mitja Jove, la Mitja Petita i la 5K segueixen obertes

La Mitja de l’Espirall se celebra aquest diumenge i ho fa amb un participació que superarà la xifra de 2 mil atletes. La inscripció per la prova gran dels 21 km ja està tancada, però per a la Mitja 5K, la Mitja Jove i la Mitja Petita continua oberta fins divendres. Ara mateix hi ha confirmats 1.949 atletes.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca i l’Associació de Veïns de l’Espirall esperen arribar a una particpació aproximada de 2.200 atletes. Com és habitual, la prova convertirà Vilafranca i els municipis de l’entorn en la capital catalana de les curses durant el cap de setmana.

La cita arriba enguany a la seva 44a edició en plenitud d’interès i amb el futur garantit després d’haver deixat enrera definitivament una època de crisi que va amenaçar la seva continuïtat. Com és habitual, la Mitja Petita pensada per a nens i nenes i les seves famílies (amb un recorregut de 2,1km) tindrà un vessant solidari. La recaptació de les inscripcions es destinarà a l’entitat Autisme amb Futur aprofitant la celebració de l’any internacional de l’autisme.

Pel que fa a la Mitja Jove, destinada a nois i noies d’entre 12 i 18 anys i la Mitja 5K per a majors de 18 anys (les dues amb un traçat de 5km) també estan completament implantades. La sortida i l’arribada de totes les modalitats estarà localitzada, com sempre, davant de La Nau de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris