El Port de Segur de Calafell acollirà la 4a Jornada de l’Associació de Coworking de Catalunya

La jornada es farà al Port de Segur de Calafell (Foto: Ajuntament de Calafell)
13/11/2023 - 18:49h

Tindrà lloc aquest dijous, 16 de novembre, i inclourà un ampli programa sobre innovació, treball en equip i networking

El Port de Segur de Calafell acollirà aquest dijous que ve, dia 16 de novembre, la quarta edició de la Jornada de l’Associació de Coworking de Catalunya. És el ‘Coworking Day’, un dia farcit d’innovació, treball en equip i networking, que torna a situar el municipi calafellenc en el calendari d’esdeveniments per a emprenedors, creadors, forces socials i institucions territorials.

L’Ajuntament de Calafell col·labora en aquesta jornada. Els organitzadors expliquen que serà un dia per a celebrar comunitat, col·laboració i innovació. Afegeixen que s’hi constatarà com, des del concepte del coworking, es respon als continuats reptes de futur en l’àmbit laboral, empresarial, social i territorial, amb experiències úniques i enriquidores.

S’ha preparat un programa ple d’inspiració, diuen, amb una ponència sobre innovació, un taller de dinamització per a compartir i generar idees i un dinar-networking. La jornada acabarà amb una activitat lúdica marinera, de la qual poder extreure aprenentatge de treball en equip.

El programa complet i la inscripció estan disponibles a la web de l’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Calafell.

També et pot interessar

Comentaris