Santa Margarida i Els Monjos inaugura les noves pistes de pàdel del municipi

09/11/2023 - 11:00h

Estan ubicades al costat del pavelló d’esports

Aquest dissabte es durà a terme la inauguració de les pistes de pàdel de Santa Margarida i els Monjos. L’acte es farà a les 11 del matí i comptarà amb una exhibició de partides de joc inclusiu, a càrrec de Miquel Martí. Les instal·lacions estaran obertes fins a les 2 del migdia per poder-hi jugar lliurement.

A partir de dilluns les pistes obriran al públic de dilluns a diumenge, de 9.30 h a 14 h i de 15.30 h a 21.30 h. El cost del lloguer de les instal·lacions per cada 90 minuts de joc serà de 16 euros al matí (4 euros per persona) i de 20 euros a la tarda (5 euros per persona). La reserva de pistes es podrà fer a través d’un aplicatiu per a mòbils o a través de la pàgina web municipal.

El projecte ha permès la construcció de dues pistes situades al recinte del pavelló municipal de l’avinguda de Cal Rubió i els treballs de preparació dels serveis per a una futura tercera instal·lació.

Les pistes s’han perimetrat amb una estructura de vidre i amb xarxes especialment demanades pel cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya a fi d’evitar l’impacte d’aus contra la tanca transparent. Aquesta iniciativa és gairebé pionera a la comarca i es farà extensiva a partir d’ara a les diferents instal·lacions per a la pràctica d’aquest esport.

Les obres de les pistes de pàdel han tingut un cost aproximat de 150.000 euros, finançats amb fons propis, i han comportat la reordenació de l’espai i el canvi d’ubicació de la pista de volei sorra, que s’ha ampliat i s’ha situat en un altre àrea del mateix recinte.

També et pot interessar

Comentaris