El Cor Itzi de Llorenç del Penedès convida un cor navarrès

09/11/2023 - 09:51h

Aquest dissabte al migdia es farà una mostra de folklore i a la tarda, el concert de les dues formacions corals al Centre

El Cor Itzi de Llorenç del Penedès durà a terme aquest cap de setmana un intercanvi amb la coral de Villava (Iruña, Navarra) Paz de Ziganda Abesbatza. Després que el cor fes l’anada de l’intercanvi el passat mes de març a Iruña, ara és el torn de la coral villavesa de desplaçar-se fins a Llorenç i retrobar-se de nou. Per a aquest cap de setmana s’han preparat moltes activitats perquè els navarresos se sentin molt ben acollits, tant com la coral catalana es va sentir quan va anar Iruña a visitar els cantaires del Paz de Ziganda a la primavera. Molts d’aquests actes són oberts a tota la ciutadania i s’hi convida tothom que vulgui participar en la diada plena d’activitats que ha organitzat el Cor Itzi.

Actes paral·lels

El primer serà una mostra de folklore local amb alguns dels grups del poble: Ball de Bastons, Drac, Falcons i Gegants demà, dissabte, a la 1 del migdia als Jardins Oriol Martorell de Llorenç.
Després, oferiran un concert a les 7 del vespre al Centre de Llorenç del Penedès. Una vetllada musical sota la direcció de Mari Paz Arizkun (Paz de Ziganda Abesbatza) i Roser Esteban (Cor Itzi) en què s’interpretaran cançons de caire tradicional del repertori propi de les dues corals i també cançons d’altres estils.

El cor de noies de Llorenç té moltes ganes de rebre els cantaires del Paz de Ziganda, perquè en un cap de setmana d’aquestes característiques i com el que ja es va viure a la primavera quan es va anar a Navarra, es comparteixen molts moments de cantar junts, de riure i de viure estones festives. Un exemple més de com la música genera llaços d’amistat i un vincle que, més enllà de fer música, transcendeix del paper de la partitura.

També et pot interessar

Comentaris