Gerard Ramon i Martí de Castro es consoliden al FC Vilafranca i golegen a Tercera Federació

08/11/2023 - 13:00h

De Castro és el màxim realitzador de l’equip

Martí de Castro i Gerard Ramon es van convertir diumenge en protagonistes del futbol altpenedesenc. Ells van ser els artífexs del triomf vilafranquí marcant dos gols que els han consolidat com a nous jugadors de referència a la comarca.

Amb 24 anys, De Castro i Ramon s’han incoporat aquesta mateixa temporada a la disciplina del degà procedents de l’Atlètic Vilafranca. Són els abanderats de la nova política del club que busca, sigui com sigui, trobar jugadors de casa que puguin construir una base estable de la plantilla vilafranquina de cara a les properes temporades. “Estem aprenent dels veterans de l’equip i dels consells que ens donen Santi Triguero i Gerard Boira des de la banqueta”, explica Martí de Castro.

De Castro es va estrenar com a golejador a la segona jornada de lliga davant el Reus Reddis marcant l’única diana d’aquell compromís (1-0). El gol aconseguit aquest cap de setmana enfront la Pobla de Mafumet l’ha situat, de manena inesperada, com a màxim realitzador de l’equip de la present temporada.
“Es una circumstància que no m’esperava gens i que em serveix de motivació per continuar creixent”, assenyala el vilafranquí.

Tant De Castro com Ramon van ser protagonistes l’any passat de l’ascens de l’Atlètic Vilafranca a Primera Catalana i, en especial, del partit clau al camp del Cubelles (1-2) que va servir per a certificar el salt matemàtic de categoria. “Va ser un gran moment no només per nosaltres dos, sino per tots els jugadors de l’equip. Ho recordem amb molta intensitat”, recorda Gerard Ramon. El migcampista, per cert, va estrenar el compte golejador a Tercera Federació aquest diumenge. “Era el gol de la definitiva tranquil.litat i el vaig celebrar amb molta alegria”.

Adaptar-se al canvi de categoria no ha estat una tasca fàcil per als dos jugadors. “A nivell físic i d’intensitat hi ha molta diferència. Els equips de Tercera Federació són molt durs en aquest aspecte”, especifica Martí de Castro. Les sensacions de De Castro les comparteix Gerard Ramon que recorda que “en els partits de Tercera es produeixen molts menys errors i cal estar molt atent per aprofitar el moment. S’ha de ser molt àgil tant a nivell físic com mental”.

Després de l’explosió golejadora del cap de setmana davant la Pobla de Mafumet, tant Ramon com de Castro ja estan pensant en el compromís de diumenge al camp de la Fundació Esportiva Grama. “Haurem de treballar durant tota la temporada, però estem segurs que el Vilafranca conservarà la categoria”, indiquen tant un com l’altre. De moment, les promeses de l’Atlètic s’estan fent un nom a Tercera Federació.

També et pot interessar

Comentaris