Essència de Gospel i el Coro El Penedès s’uneixen en un concert a benefici de la Marató

07/11/2023 - 16:00h

Serà aquest diumenge a les 19 hores a l’església de Sant Francesc de Vilafranca

La Societat Coral el Penedès i el grup Essència de Gòspel s’han unit en una iniciativa solidària per donar suport a la Marató de TV3 compartint un concert aquest diumenge, a partir de les 19 hores, a l’Església Sant Francesc de Vilafranca.

El concert es converteix en una oportunitat única per gaudir tant de la tradició de la música coral així com del gòspel en un mateix escenari. Les dues agrupacions, molt arrelades a Vilafranca, volen contribuir amb la seva música a sensibilitzar el públic assistent i recaptar fons per la Marató de TV3, enguany dedicada a la salut sexual i reproductiva.

El concert començarà amb l’actuació de la Societat Coral El Penedès, sota la direcció de Carles Farràs. Aquesta entitat coral és la més antiga de la vila i una de les més antigues de Catalunya. Per altra banda, el grup Essència de Gospel, participarà en la segona part d’aquest concert solidari acompanyats de Daniel Gonzàlez al piano, David Monteagudo a la bateria i Xavi Carbó al contrabaix, sota la direcció d’Argemí Curto. Al final del concert totes dues agrupacions interpretaran un tema conjunt.

Us animem a venir i passar una bona estona escoltant música inspiradora i emotiva. Al final del concert el públic assistent podrà col·laborar amb la Marató de TV3 fent una aportació econòmica voluntària per tal de donar suport a la recerca mèdica en l’àmbit de la salut sexual i reproductiva..

També et pot interessar

Comentaris