El CP Calafell jugarà la lligueta final de la Champions i el CE Noia diu adeu a la competició

05/11/2023 - 14:08h

Els sadurninencs no han pogut amb les dos rivals portuguesos

La segona prèvia de la Champions League ha acabat amb sensacions oposades pels dos equips pendesencs que hi participaven. El CP Calafell ha fet els deures i treient profit del fet de jugar a casa, s’ha classificat amb comoditat per la lligueta final. Divendres empatava davant el Reus Deportiu (2-2) i, posteriorment, s’imposava dissabte al Sarzana (9-2) i aquest matí a La Vendéenne (4-1). L’enfrontament amb el Reus va tenir un final trepidant. El 2-1 el va marcar el jugador calafellenc Arnau Xaus a falta de 9 segons i el 2-2 definitiu el sadurninenc del Reus, Sergi Aragonès, a falta de 5 segons.

Per la seva banda, el CE Noia ha estat molt lluny del seu millor nivell i ha dit adeu a la màxima competició continental. Divendres perdia davant el Valongo (6-4) i dissabte ho feia enfront els amfitrions del seu grup, l’Sporting Tomar (6-2). En els dos duels, el conjunt de Sant Sadurní es va veure amb un 3-0 en contra en el primer temps. Amb el Valongo va arribar a empatar (3-3), però no va tenir més forces per capgirar el marcador. Enfront l’Sporting Tomar, no va tenir possibilitats de gairebé res. Ja sense opcions, aquest matí han derrotat la ventafocs del grup, el Germania Herringen. Els de Pere Varias disputaran ara la WSE Cup, competició a la que tornen després de cinc temporades.

El CP Calafell jugarà per segona temporada consecutiva la lligueta final de la Champions League on es trobarà, a part dels 7 equips classificats de la segona prèvia, els 8 millors clubs del continent. El pavelló Joan Ortoll tornarà a ser, doncs, l’epicentre de l’hoquei penedesenc.

També et pot interessar

Comentaris