Un grup de professors de l’escola Camp Joliu participa a la trail “Lliga’t a la vida”

02/11/2023 - 14:00h

La prova també té un vessant solidari

Un grup de mestres de Camp Joliu (Arboç) ha participat a la trail “Lliga’t a la vida” que va tenir lloc el passat cap de setmana a Tarragona. L’equip va quedar en segona posició després de recórrer els 100 quilòmetres en 11 hores i 6 minuts. Aquesta iniciativa no només és un repte esportiu sinó que també té un objectiu solidari en benefici de la lluita contra el càncer. 

A banda de la participació de l’equip, el centre educatiu ha donat 700 euros per a la Lliga contra el Càncer que aquest any destinarà els fons aconseguits a la recerca del càncer de pulmó. 

El trail “Lliga’t a vida” és un recorregut circular de llarga distància d’aproximadament 100 km tenint com a punt principal de sortida i arribada el Port de Tarragona. La prova està dissenyada per poder realitzar-la corrent o caminant, amb un límit horari de 24 hores per finalitzar-la. Durant tot el recorregut  és condició  indispensable que com a mínim hi hagi sempre 3 membres de l’equip en cursa, podent fer relleus en els diferents punts d’avituallament. 

També et pot interessar

Comentaris