La falta d’encert atacant situa el FC Vilafranca com un dels 10 equips menys golejadors de Tercera

30/10/2023 - 15:00h

El degà només ha marcat 3 gols en 8 partits

El FC Vilafranca comença a preocupar. Després d’un magnífic inici de lliga amb dos triomfs consecutius enfront Rapitenca (0-1) i Reus Reddis (1-0) semblava que la temporada podia ser esperançadora i, sobretot, que no es tornarien a passar els nervis de la darrera. Des d’aleshores, però, el mitjó s’ha capgirat i l’equip ha entrat en crisi de joc i de resultats, però especialment en crisi golejadora.

Després del 3-0 patit al camp del Peralada, en els últims 6 partits la formació quadribarrada només ha marcat 1 gol (Girona B 1-2) i ja ha entrat en zona de descens a la Lliga Elit. Amb 3 gols signats en 8 jornades disputades, és l’equip menys realitzador del grup 5 de Tercera i ha entrat en el grup dels 10 pitjors de tota la categoria en aquest aspecte.

L’entrenador Santi Triguero ja ha manifestat en més d’una ocasió que la falta de gol és el principal problema del FC Vilafranca. Al camp del Peralada, a més, l’absència de jugadors de referència en atac com Adri i David Toro encara ho va complicar tot una mica més. I així les coses, el panorama no convida a l’optimisme.

En el conjunt de la Tercera Federació (18 grups), només hi ha 3 equips (Estradense, Aurrerá Ondarroa i Marchamalo) que hagin marcat menys de 3 gols. L’Estradense gallec només n’ha fet 1 i l’Aurrerá basc i el Marchamalo castellà, 2. Sis equips més acompanyen el Vilafranca amb 3 dianes en 8 partits. Es tracta de números preocupants que s’han d’intentar revertir en els propers enfrontaments. Diumenge al municipal davant la Pobla de Mafumet arribarà una nova ocasió de fer-ho

EQUIPS MÉS GOLEJADORS DE TERCERA FEDERACIÓ: 1. Estradense (grup 1) 1 gol; 2. Aurrerá Ondarroa (grup 3) 2 gols; 3.Marchamalo (grup 18) 2 gols; 4.Barcia (grup 2) 3 gols; 5.Villanueva del Pardillo (grup 7) 3 gols; 6.CF Sóller (grup 11) 3 gols; 7.CF Tedeón (grup 15) 3 gols; 8, Colegios Diocesanos (grup 8) 3 gols; 9.CD Torrijos (grup 18) 3 gols; 10. FC Vilafranca (grup 5) 3 gols.

També et pot interessar

Comentaris