Calafell serà la seu de la Copa del Rei durant els propers dos anys

30/10/2023 - 14:00h

Acord entre Ajuntament i Federació per les cites de 2024 i 2025

El pavelló Joan Ortoll serà la seu de les dues properes edicions de la Copa del Rei. El 2024 i el 2025, l’equipament calafellenc repetirà l’experiència que ja va viure el passat mes de març quan va organitzar l’edició de 2023.

L’èxit organitzatiu tant de la Copa del Rei el març com de la Copa de la Reina el maig i l’interès de l’ajuntament de Calafell han permès arribar a un acord amb la Federación Española de Patinaje (RFEP).
La Copa del Rei 2024 es disputarà entre el 7 i el 10 de març de l’any que ve amb els 8 millors equips de l’OK Lliga al final de la primera volta. El CP Calafell, com organitzador, ja té la plaça assegurada i disposarà d’una nova oportunitat de gunyar la competició.

Des de la RFEF assenyalen que s’ha escollit Calafell com a seude les dues properes edicions de la Copa tenint en compte que “el municipi té una dilatada experiència en l’organització d’esdeveniments esportius d’alt nivell, entre els que s’ha de destacar els Jocs del mediterrani de 2018”. Igualment, l’ens federatiu subratlla que Calafell presenta un ampli i consolidat bagatge en esdeveniments culturals que congreguen milers d’espectadors i posseeix una gran oferta d’allotjament i restauració.

El pavelló Joan Ortoll s’està convertint en una “meca” de l’hoquei patins. A més de la Copa del Rei 2023, 2024 i 2025 i la Copa de la Reina 2023, també és una de les seus de la segona prèvia de la Champions League. Tot plegat una decidida aposta per aquest esport que està situant Calafell i el Baix Penedès en el mapa europeu de l’esport

També et pot interessar

Comentaris