Lucas Dalman torna a la càrrega amb “Fantasmes del Passat” el preludi d’un gran projecte

26/10/2023 - 09:00h

Amb melodies envolvents i la calidesa de la guitarra acústica, aquesta peça d’estil Indie convida l’oient a evadir-se i reflexionar interiorment

Després d’haver captivat el públic amb el seu aclamat single “En Qué Momento” el passat juliol, el cantant emergent vilafranquí, Lucas Dalman, no s’atura i ha desvetllat la seva última creació: “Fantasmes del Passat”. Una peça musical en català que atrapa des del primer acord, i transporta a l’oient a una atmosfera d’emocions profundes i intimistes.

“Fantasmes del Passat” és una cançó personal i reflexiva que narra com el nostre passat ens modela en la persona que som en el present, sovint portant amb nosaltres “fantasmes” que desconeixem i que ens marquen a diari. Amb melodies envolvents i la calidesa de la guitarra acústica, aquesta peça d’estil Indie convida l’oient a evadir-se i reflexionar interiorment. Una experiència musical única on Lucas Dalman amplifica els detalls d’una producció minimalista a càrrec de Marc Quintillà que dona com a resultat un nou registre en el repertori del cantant vilafranquí.

La cançó ve acompanyada d’un videoclip, dirigit pel mateix Dalman i realitzat per Sergi Films Production amb una fotografia en blanc i negre molt absorbent i propera, on es combinen plànols detall amb un focus molt localitzat, juntament amb plànols llunyans que casen amb el ritme de la cançó, captivant la mirada de l’espectador i intensificant la seva immersió en el missatge de la seva lletra.

En paraules de l’artista: “Mai vaig pensar que publicaria aquesta cançó, la vaig composar pensant en el moment en el que estava passant però més per necessitat d’alliberar-me que no pas per voler transmetre un missatge en concret. En un concert vaig decidir tocar-la i a la gent li va encantar! Me la van tornar a demanar al acabar, es va crear una atmosfera amb el públic molt estreta”.

Amb aquest llançament, Lucas Dalman no només destaca el bon moment pel que passa la música en català, sinó que també ens ofereix un tast del que està per venir. “Fantasmes del Passat” és el preludi del seu proper àlbum, que veurà la llum el proper 2024. La cançó i el videoclip estan disponibles a totes les plataformes digitals.

També et pot interessar

Comentaris